Skip to main content

Utvalda produkter

Ger praktiska, effektiva resultat.

Levering næste dag...

Vi är glada över att kunna erbjuda vår tjänst för leverans nästa dag som fungerar fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Denna tjänst är utformad för att ge bekvämlighet och snabbhet till din dörr.

När du gör en beställning vilken dag som helst från måndag till fredag ​​innan 22.00 kan du förvänta dig att ditt paket levereras redan nästa dag. Det betyder att om du beställer innan stopptiden på måndag, kommer ditt paket att finnas hos dig på tisdag. Likaså en beställning gjord innan 22.00 fredag ​​för leverans på måndag.

Vår Next Day Delivery-tjänst är angelägen om att säkerställa att dina beställningar levereras så snabbt som möjligt, vilket ger dig snabb och pålitlig service. Observera att beställningar som görs efter stopptiden kl. 22.00 kommer att behandlas nästa arbetsdag och levereras följande dag.

Vi förstår vikten av snabb leverans och vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Tack för att du valde oss för dina leveransbehov. Vi ser fram emot att betjäna dig!

Historien om floden Caffè börjar 1958 i Arezzo Italien.

I over tres år har Caffè River flettet sin historie sammen med kaffebøndernes historie, som den diskret har indgået relationer med, støttet og forbedret deres arbejde.

Premiumproducenter med glycerin och morotsextrakt samt apelsin och eukalyptus

Unna dig en utsökt handvårdsupplevelse med vår premiumhandtvål med glycerin och morotsextrakt samt apelsin och eukalyptus. Denna lyxiga handtvål är noggrant framtagen för att erbjuda oöverträffad hudnäring, djup återfuktning och en uppfriskande rengöringsritual. Designad för dem som söker det allra bästa inom personlig vård, vår tvål lyfter daglig handtvätt till ett ögonblick av ren njutning och föryngring.

I 70 år har Follett skapat innovativa islösningar för att främja hälsa, säkerhet och välbefinnande.

Från gravitationsdispenserande isförvaringsbehållare och transportsystem, till skalhämmande Horizon Elite-ismaskiner med konsumenternas favorit Chewblet-is och fjärrisleverans (RIDE-teknik), till det bredaste utbudet av
is- och vattenautomater i branschen, Follett kan hålla din glass renare, spara din personal timmar av extra arbete och glädja dina kunder, allt samtidigt som de levererar
lägre livscykelkostnader.

Vatten till alla lägenheter

din one-stop-destination för premiumvattenlösningar skräddarsydda för varje tillfälle. Oavsett om du är en restaurang som vill förbättra din matupplevelse, ett kontor som syftar till att hålla ditt team hydrerat eller ett varumärke som letar efter skräddarsytt vatten på flaska, så har vi dig täckt. Vårt noggrant utvalda urval säkerställer att du får vatten av högsta kvalitet, perfekt för alla miljöer. Öka ditt uppfriskande spel med vårt mångsidiga erbjudande idag!

New

Det er kun emballage…

eller måske er det noget mere?

Din brandbygger

Ved du, hvordan kunderne opfatter dit brand gennem emballagens prisme? Du skal bare se på de førende globale brands for at indse, hvor vigtig en tilsyneladende ubetydelig emballage er som et element i strategien.

En ny popkultur er også ved at danne sig, som fik information til at nå næsten alle hjørner af planeten med lysets hastighed. Smartphones har overtaget vores liv og følger os hver dag.

find ud af mere her

    Bistro Boheme

    Bistro Boheme er én af de helt store succeser på den københavnske restaurantscene. Restauranten er et pusterum, hvor man føler sig hensat til et lille stykke Frankrig i Danmark.

    “Per Thøstesen er dynamoen i dette maskineri. Han er manden der tiltrækker de rigtige medarbejdere og holder på dem i årevis, hvilket ligeledes er usædvanligt i branchen.”

    Per ThøstesenBistro Boheme

    Bali Kitchen

    Per Thøstesen

    Glad Mad

    Per Thøstesen